El COR INFANTIL AMICS DE LA UNIÓ ESTRENA "LA LUNE EST UN SOLEIL RÉTRAITÉ"

Resultat d'imatges de cor infantil amics de la unió

 

El Cor Infantil Amics de la Unió estrena "La lune est un soleil rétraité" de Joan Vidal dins el seu nou espectacle V-E-U-S-2, que es podrà veure i sentir el proper 21 de maig al Teatre Auditori de Granollers i que, posteriorment, s'interpretarà també a d'altres poblacions:

 

-Diumenge 7 de maig: Auditori Kursaal. 18h Manresa

-Diumenge 14 maig: Auditori Eduard Toldrà. 19h. Vilanova i la Geltrú

-Dissabte 20 maig: L'Atlàntida. 18:00h. Vic

-Diumenge 21 maig: Teatre Auditori. Granollers

-Dimarts 13 de juny: Teatre Zorrilla. 19:15h Badalona

-Dissabte 1 de juliol: Sant Esteve de Palautordera

-Diumenge 2 de juliol: Convent de Sant Domènec. 20h Balaguer

-Dijous 20 de juliol: 21h Tarragona

 

V-E-U-S-2 inclourà també l'obra "Hoquetus" que el Cor Infantil ha interpretat per tot Europa, en diversos concerts i certàmens de cant coral. 

 

Per escoltar el Cor Infantil Amics de la Unió interpretant "Hoquetus" a la Philharmonie de Luxemburg, feu clic aquí

JOAN VIDAL SEXTET ENREGISTRA "REVISITING ZARATHUSTRA"

revisiting

 

El Joan Vidal Sextet enregistrarà el proper mes de febrer al Vinseum de Vilafranca del Penedès el seu tercer treball discogràfic "Revisiting Zarathustra", una suite inspirada en l'obra magna de R. Strauss, que Joan Vidal va escriure per encàrrec de L'Auditori de Barcelona. L'edició d'aquest disc ha comptat amb la col·laboració de l'il·lustrador Pere Ginard que ha volgut dibuixar la seva particular visió de l'obra. El disc s'enregistrarà en directe i sortirà amb el segell JazzGranollers Records al mes de maig de 2016.

ESTRENA DE ÒPERA INFANTIL "ALÍCIA AL PAÍS DE LES MERAVELLES"

alicia2

 

Joan Vidal estrena "Alícia al país de les meravelles", una òpera infantil escrita en col·laboració amb el dramaturg David Pintó per encàrrec de l'Orquestra de Cambra de Granollers i el Cor Infantil Amics de la Unió. Amb una posada en escena de Marta G. Otín. L'obra es va estrenar al Teatre Auditori de Granollers per a públic escolar i familiar els dies 12, 13, 14 i 15 de març de 2016. 

 

Per veure el vídeo sencer de l'estrena, feu clic aquí

JOAN VIDAL COL·LABORA AMB ELS BARCELONA CLARINET PLAYERS

BCP

 

Joan Vidal col·labora a l'últim enregistrament dels Barcelona Clarinet Players "Toma café", amb música de Pedro Iturralde interpretada pel quartet de clarinets amb la col·laboració de Marco Mezquida, Joan Vidal, Pere Martínez i Jordi Figaró. Podeu adquirir el disc aquí

"HOQUETUS" DE JOAN VIDAL AL LTPS 2015 A MUNICH

ltps2015

 

El Cor Infantil Amics de la Unió torna a triomfar amb "Hoquetus" al concurs Let the Peoples Sing 2015, enguany organitzat a Munich per la UER. El cor va interpretar aquesta obra a la darrera edició del concurs, en la qual van imposar-se com a vencedors del premi a millor cor juvenil d'Europa i de la Silver Rose Bowl, que l'acredità com a millor cor amateur d'Europa. Dirigits per Josep Vila i Jover, el cor va cantar també obres de Vila Casañas i JM Ruera entre d'altres. Per escoltar i veure el Cor Infantil Amics de la Unió interpretant Hoquetus a l'estudi de BR Klassik de Munich  feu clic aquí (minut 02:57:00)

 

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar l'experiència dels usuaris, facilitant la navegació pel web.

Si no canvia la configuració del seu navegador, considerem que accepta el seu ús. Més info

Accepto